ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Μεταφορική Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει μεταφορές, μετακομίσεις, ανυψωτικές μετακομίσεις και αποθηκεύσεις οικοσκευών και εμπορευμάτων.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Οι αποθήκες που διαθέτουμε είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία ,για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι χώροι είναι ασφαλισμένοι και φυλασσόμενοι. Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες, διασφαλίζοντας την προστασία των οικοσκευών και εμπορευμάτων από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πελάτες της μεταφορικής εταιρείας μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επισκεφτούν το χώρο αποθήκευσης των οικοσκευών ή εμπορευμάτων τους, προκειμένου να διαπιστώσουν την ασφάλεια που τους παρέχεται. Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε η πρόσβαση της εκάστοτε αποστολής να είναι εύκολη και πρακτική.

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Με τα πλέον σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα φτάνουμε μέχρι τα 35 μέτρα ψηλά.

Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό προσεγγίζουμε τα πιο δύσβατα σημεία ξεπερνώντας εμπόδια όπως καλώδια της ΔΕΗ , κολώνες κτλ.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Μεταφορική Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει μετακομίσεις οικοσκευών:

 • Αποσύνδεση και συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας λευκών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια)
 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία αυτών
 • Συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας μικροαντικειμένων (βιβλία, κάδρα, υαλικά, είδη κουζίνας, κ.λ.π)
 • Συσκευασία κρεμαστών ρούχων σε ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες
 • Μεταφορά όλων των αντικειμένων στα σύγχρονα φορτηγά μας (με χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων για την αποφυγή ζημιών πχ. σε τοίχους του κλιμακοστασίου)
 • Μεταφορά των αντικειμένων της οικοσκευής σας στον νέο σας χώρο
 • Συναρμολόγηση επίπλών, και των άλλων αντικειμένων καθώς και των μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών
 • Τοποθέτηση των επίπλων και των λευκών συσκευών στο σημείο που θα μας υποδείξετε
 • Επανατοποθέτηση των κρεμαστών ρούχων στις ντουλάπες
 • Επανασύνδεση των ηλεκτρικών σας συσκευών
 • Περισυλλογή των υλικών συσκευασίας

Επίσης η Μεταφορική Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με υλικά συσκευασίας εάν θέλετε να κάνετε μόνοι σας την συσκευασία μερικών ή όλων των αντικειμένων της οικοσκευής σας Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσουμε τα αντικείμενα της οικοσκευής σας μπορούμε να αναλάβουμε να σας τα φυλάξουμε σε ειδικές εγκαταστάσεις.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μεταφοράς της οικοσκευής σας όχι μόνον στην Θεσσαλονίκη, αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα, ακόμη και αν πρόκειται για μετακόμιση εσωτερικά σε όποια επαρχιακή πόλη ή χωριό.

Συσκευασία πλήρης

συσκευασία υαλικών, πινάκων, έργων τέχνης, κουζινικών, ηλεκτρονικών ρουχισμού κ.λ.π. με τα καλύτερα υλικά πάντα με την δέουσα προσοχή και τα οργανώνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να εύκολη η αποσυσκευασή τους.

Αμπαλάζ επίπλων

Το αμπαλάζ των επίπλων γίνεται με κατάλληλα υλικά συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες των επίπλων και των αντικειμένων καθώς και τις απαιτήσεις σας.

Αποσυρναμολόγηση επίπλων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση των επίπλων που γίνεται από έμπειρο προσωπικό. Η συναρμολόγηση και τοποθέτησή τους στον νέο σας χώρο γίνεται πάντα σύμφωνα με την καθοδήγησή σας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η πολύχρονη εμπειρία μας, για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, και η εξειδίκευση στο χώρο των μετακομίσεων – μεταφορών εγγυάται την επαγγελματική μεταχείριση της μετακόμισης και η άρτια οργάνωση μας αποκλείει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, από και προς τα νησιά αλλά και την επαρχία. Αναλαμβάνουμε διανομές για αλυσίδες καταστημάτων και βιομηχανίες, υπεύθυνα με συνέπεια.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε μια γκάμα υπηρεσιών γύρω από τις “Μεταφορές – Μετακομίσεις” παρέχοντας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας!

Παρέχουμε τις πιο προχωρημένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης για κάθε σπίτι και για κάθε ανάγκη.

Οι βασικότερες υπηρεσίες της Μεταφορικής Θεσσαλονίκης είναι οι ακόλουθες:

 • Μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, κτιρίων, καταστημάτων.
 • Δωρεάν συνδέσεις και αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών.
 • Λύσιμο και δέσιμο των επίπλων.Αμπαλάζ υαλικών, με σύγχρονα υλικά ώστε να μην υπάρχει καμία ζημιά.
 • Αμπαλάζ επίπλων με αεροχάρτ, αεροπλάς, ξυλοκιβώτια.
 • Αμπαλάζ ρούχων με ειδικές χάρτινες ντουλάπες, για τα κρεμαστά ρούχα η άλλα χαρτοκιβώτια για σεντόνια, κουβέρτες κλπ
 • Χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων Φορτοεκφόρτωση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με ασφάλεια.