ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Προσωρινή ή μακροχρόνια αποθήκευση οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, εκθεμάτων κτλ.

Αποθηκεύσεις

Οι αποθήκες που διαθέτουμε είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία ,για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι χώροι είναι ασφαλισμένοι και φυλασσόμενοι. Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες, διασφαλίζοντας την προστασία των οικοσκευών και εμπορευμάτων από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πελάτες της μεταφορικής εταιρείας μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επισκεφτούν το χώρο αποθήκευσης των οικοσκευών ή εμπορευμάτων τους, προκειμένου να διαπιστώσουν την ασφάλεια που τους παρέχεται. Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε η πρόσβαση της εκάστοτε αποστολής να είναι εύκολη και πρακτική.

Επίσης η Μεταφορική Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με υλικά συσκευασίας εάν θέλετε να κάνετε μόνοι σας την συσκευασία μερικών ή όλων των αντικειμένων της οικοσκευής σας Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσουμε τα αντικείμενα της οικοσκευής σας μπορούμε να αναλάβουμε να σας τα φυλάξουμε σε ειδικές εγκαταστάσεις.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μεταφοράς της οικοσκευής σας όχι μόνον στην Θεσσαλονίκη, αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα, ακόμη και αν πρόκειται για μετακόμιση εσωτερικά σε όποια επαρχιακή πόλη ή χωριό.

Συσκευασία Πλήρης

Συσκευασία υαλικών, πινάκων, έργων τέχνης, κουζινικών, ηλεκτρονικών ρουχισμού κ.λ.π. με τα καλύτερα υλικά πάντα με την δέουσα προσοχή και τα οργανώνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να εύκολη η αποσυσκευασή τους.

Αμπαλάζ επίπλων

Το αμπαλάζ των επίπλων γίνεται με κατάλληλα υλικά συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες των επίπλων και των αντικειμένων καθώς και τις απαιτήσεις σας.

Αποσυρναμολόγηση επίπλων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση των επίπλων που γίνεται από έμπειρο προσωπικό. Η συναρμολόγηση και τοποθέτησή τους στον νέο σας χώρο γίνεται πάντα σύμφωνα με την καθοδήγησή σας.